Computer reparatie Wateringen

24 augustus, 2013

PrefixPC verzorgd computer reparatie en onderhoud in Wateringen. Net als bij auto’s is het belangrijk om uw computer goed te onderhouden ook al lijkt dit minder vanzelfsprekend. Terwijl u de computer gebruikt is het waarschijnlijk dat u diverse software installeert, op internet surft en mails opent. Tijdens het gebruik wordt de computer of laptop vervuild met ongewenste programma-deeltjes, cookies, spyware en soms zelfs virussen. Deze bestanden blijven ook na het deinstalleren vaak nog deels actief verborgen diep in de computer.

Daarnaast moet u niet vergeten dat een deel van de hardware in een computer of laptop slijtagegevoelig is en na een tijd vervangen moet worden. Op deze manier voorkomt u vervelende situaties zoals een belangrijk project dat verloren raakt.

PrefixPC Wateringen

PrefixPC in Wateringen is gespecialiseerd in computer reparatie en laptop reparatie en kan u van dienst zijn om uw computer weer optimaal te laten functioneren. Wij lossen elk probleem voor u op. In onze winkel in Wateringen hebben wij een eigen reparatiedienst waar wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Daarnaast kunnen wij langskomen om bij u thuis computer reparatie ter plekke uit te voeren via onze Buitendienst.

Wilt u weten wat wij precies voor u kunnen doen? Kijk op de pagina over onze technische dienst kunnen wij u meer informatie geven over de diensten die wij verlenen. Ook kunt u gerust langskomen in onze winkel om vrijblijvend en gratis om advies te vragen. Ons winkelpand is centraal gevestigd in de Herenstraat in Wateringen.